*Hevosvaruste Valjaskulma* -Nopeat toimitukset- Asiantunteva asiakaspalvelu-

St. Hippolyt LIQUIDs Uudet nestemäiset- todella hyvin imeytyvät tuotteet

UUDET St. Hippolyt LIQUIDs tuotteet on valmistettu täysin uudella liposomaalisella kapselointi menetelmällä , joka varmistaa tuotteiden suuren imeyteyvyyden. Tällaisella esikäsittelyllä saavutetaan paljon suurempi teho kyseiselle ravintoaineelle, koska sekä biologinen hyötyosuus että imeytymisnopeus ovat moninkertaiset.

Liposomaalinen kapselointi tai misellisointi ja täyden spektrin uuttaminen

St. Hippolyt® LIQUIDs ovat innovatiivisia ja erittäin tehokkaita nestemäisiä tuotteita. Välttämättömät mikroravintoaineet, kuten hivenaineet, vitamiinit tai sekundaariset kasviperäiset aineet kapseloidaan liposomaalisesti tai miselloidaan, jotta ne pääsevät suojattuna määränpäähänsä elimistössä. Nanodispersion avulla valmistetaan nestemäisiä tuotteita, nanoemulsioita, joissa on stabiileja liposomeja tai misellejä, joihin ravintoaineet on kapseloitu.

Uutettu kokonaisista kasveista - Vitamiinien ja kivennäisaineiden lisäksi myös kasvien luonnollisia aineita saadaan paremmin saataville avaamalla kasvien soluseinät kavitaatioksi kutsutulla menetelmällä, joka vapauttaa kasviaineet paineen alaisena. Esimerkiksi yrttien ja mausteiden terveyttä edistävät ominaisuudet saadaan paremmin hyödynnettyä ja kasviaineet käytetään resursseja säästävällä tavalla.

Ravintoaineiden hyödyt NESTEIDEN kautta:

  • lisääntynyt biologinen hyötyosuus ja imeytymisnopeus
  • helpompi imeytyminen limakalvojen läpi
  • ravintoaineet ovat suojassa ruoansulatukselta vatsassa
  • arvokkaiden kasviaineiden parempi hyödyntäminen
  • suurempi tehokkuus pienemmillä ravintoaineannoksilla


Ostoskoriin käytetyt lahjakortit